This is a free Purot.net wiki
Pages

  • View:

Tämän wikin käyttäminen

Pääperiaatteet

Tässä wikissä on tarkoitus kehittää yhdessä erilaisia toimintatapoja nuorten työpajojen ja yritysten yhteistyöhön. Voit osallistua kehittämistyöhön keskustelemalla ja ideoimalla muiden kehittäjien kanssa. Jokaisella sivulla on sisältöosio (keskellä) sekä keskusteluosio (oikealla). Keskusteluosiosta moderaattorit keräävät ideoita ja ajatuksia, joita viedään sisältöosioon tarkasteltavaksi ja sitten uudelleen keskustelun kohteeksi.

Pääperiaatteena on, että kaikilla on oikeudet osallistua keskusteluun ja ideointiin. Voit osallistua kahdella tapaa:

  1. Voit rekisteröityä wikin käyttäjäksi, jolloin saat käyttäjätunnuksen ja voit muokata profiilisivuasi. Rekisteröitymisesi jälkeen muista pyytää jäsenyyttää tähän Vartti wikiin sivun oikeassa yläreunassa näkyvän linkin kautta. Kun olet rekisteröitynyt ja keskustelet sivun oikeassa reunassa näkyvässä keskusteluosiossa, käyttäjätunnuksesi on näkyvissä. Muut käyttäjät voivat suunnata kommenttinsa suoraan sinulle, jolloin saat sähköposti-ilmoituksen sinulle osoitetusta kommentista. Myös wikisivuston ylläpitäjät voivat lähettää sinulle sähköpostitiedotteita.
  2. Voit osallistua keskusteluihin myös anonyymisti. Tällöin sinulle ei voida osoittaa kommentteja, eikä sinulle voida lähettää sähköpostia.

Suosittelemme vaihtoehtoa 1, koska silloin pysyt ajan tasalla kehittämistyöstä ja sivuston tapahtumista.

Wikin määritelmä Wikipedian mukaan

Wiki on verkkosivusto, jonka sisältöä käyttäjät voivat itse muokata haluamallaan tavalla, usein ilman sivustolle kirjautumista. Vuorovaikutteisuus ja muutosten tekemisen yksinkertaisuus tekevät wikistä tehokkaan yhteisöllisen kirjoittamisen työkalun. Termillä wiki voidaan myös viitata yhteistyöohjelmistoihin, jotka helpottavat wiki-verkkosivustojen käyttöä. Nimi juontuu ilmaisusta "wiki wiki", joka tarkoittaa nopeaa havaijin kielellä. 

Tekijänoikeussäännöt

Käyttäjä vastaa Aineistosta, jonka Käyttäjä toimittaa Palveluun. Erityisesti Käyttäjä vastaa siitä, että Käyttäjän Palveluun toimittama Aineisto ei aiheuta häiriötä verkolle eikä loukkaa kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia, hyvää tapaa taikka lain tai viranomaisten määräyksiä. Jos purot.net/vartti, viranomainen tai kolmas osapuoli toteaa, että Palveluun on toimitettu tällaista Aineistoa, purot.net/vartti ylläpitäjällä on oikeus poistaa tällainen loukkaava Aineisto tai estää sen käyttö Käyttäjää kuulematta ilman ennakkovaroitusta.

Käyttäjän Palveluun toimittamaa Aineistoa voidaan ilman korvausta ja ilman Käyttäjän lupaa tai suostumusta (a) julkaista Palvelussa, (b) muokata kohdassa (a) tarkoitetun julkaisemisen mahdollistamiseksi sekä (c) Aineistoon voidaan antaa Mikkelin sopimuskumppaneille julkaisuoikeuksia ja kohdassa (b) tarkoitettu muokkausoikeus. Lisäksi Palvelun tuottajilla on oikeus hyödyntää ilman korvausta Palvelun lopputuloksia

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.